Vrei sa savurezi un vin de zece? Alege 10(zece)!

E atât de reconfortant să savurezi la ceas de seară un strop de licoare bahică, mai ales dacă este obținută printr-o agricultură responsabilă! E atât de împlinitor să însuflețești fiecare clipă cu un pahar de vin ecologic și să te bucuri de atmosfera creată alături de prieteni, familie..ori, de ce nu, de sinele tău! 😊

Dacă ți-am trezit dorința să-ți încânți simțurile cu un vin de zece, atunci e momentul să încerci 10(zece), un vin ecologic obținut din podgoriile de origine protejată Adamclisi. Cele patru sortimente de 10(zece) pe care le producem la Vifrana sunt obținute din soiurile de struguri Pinot Noir (10(zece) Pinot Noir, 10(zece) Pinot Noir Rosé), Cabernet Sauvignon și Chardonnay.

10(zece) Cabernet Sauvignon te încântă de la prima vedere, grație culorii sale intense, roșu rubiniu. Nasul cu note de prune uscate se îmbină perfect cu gustul de fructe roșii, mere și scorțișoară. Iar toate se potrivesc de minune cu un pește gras, brânzeturi maturate, o mâncare tradițională cu carne de porc sau vită ori cu o porție de paste bolognese. Mai ai vreo îndoială că seara ta va fi de nota zece?

Și dacă simțurile au poftă de un vin alb cu iz proaspăt, soiul Chardonnay este aici să te încânte. Căci din el producem 10(zece) Chardonnay, un vin alb vinificat în sec, cu o aromă răcoroasă și o culoare galben pal.  Aromele de limetă și grapefruit te revigorează, iar notele subtile de piersici și flori aduc dulceață în viața ta.  10(zece) Chardonnay este un vin tânăr și poate fi savurat în orice sezon. Răcorește vara, încălzește iarna, domolește toamna și e în tandem cu aerul proaspăt al primăverii.

Uneori, doar puțină culoare e suficientă să transformi o zi banală într-una extraordinară. Și pentru asta avem 10(zece) Pinot Noir Rosé, un vin rosé plin de romantism și o culoare delicată. Te vor încânta aromele de limetă, corcodușe și prune abia pârguite, dar și nasul cu note de flori de primăvară. 10(zece) Pinot Noir Rosé e confidentul tău, e ca apropierea plină de emoție a celui drag care-ți transformă clipele într-un dans al energiei. Practic, te invită cu gingășie să profiți de fiecare clipă. 

Al patrulea sortiment de 10(zece) este obținut tot din Pinot Noir. Roșu de Burgundia, așa cum mai este cunoscut este un soi de struguri, are coaja subțire, ceea ce îl face extrem de sensibil la vânt, ploaie sau îngheț. Cu atât mai mult 10(zece) Pinot Noir merită apreciat și savurat pe îndelete. 

Așadar, ce vin de 10(zece) alegi să savurezi azi? Descoperă toate sortimentele noastre pe https://vifrana.com/vinuri/ și comandă-le online!

fbpx