Back

Cadouri inspirate care conțin și un vin savuros

O listă cu idei de cadouri nu este niciodată de prisos. Multă lume caută inspirație în mediul online pentru a oferi cuiva drag un dar frumos și poate chiar tu ești în căutarea unuia. Dacă ai ajuns aici, probabil că există un motiv. ?

Nu zăbovim prea mult cu introducerea și-ți oferim câteva idei de cadouri inspirate care conțin și un vin savuros, căci vinul e iubit de toată lumea și nu dai greș nicicând cu el. Iată propunerile noastre:

  • Carte și vin – combinația aceasta e o invitație la tihnă, e un mesaj către noi toți că, din când în când, trebuie să ne oprim și să oferim sufletului un moment de pace. Desigur, ideal este să cunoști pe cât posibil preferințele de lectură ale persoanei căreia vrei să-i oferi cadoul. Dacă, însă, nu ai aceste informații, o carte de artă, o biografie, o carte de beletristică de actualitate sunt alegeri care însoțesc perfect un vin. În ce privește licoarea, vinul roșu sec este de preferat pentru a fi oferit cadou. Noi spunem că un Cabernet Sauvignon, precum al nostru Patrician, e o alegere inspirată.
  • Ciocolată și vin – clasic, căci e fantastic. Ciocolata neagră, de bună calitate, e savurată cu nesaț de aproape oricine. Și când e alături de un vin roșu sec, învechit în butoaie de stejar, cu arome de vanilie și fructe de pădure, momentul e cu atât mai plăcut pentru degustător.
  • Un stilou și vin – ups, un stilou în era tehnologiei? Din punctul nostru de vedere, un stilou (care poate fi și personalizat) e un cadou fin, care poate fi oferit persoanelor cu afinitate spre cultură, artă, muzică, celor care apreciază frumosul, denotă simț estetic, celor care au o funcție de manager sau director.  Trebuie să fie un produs realizat din materiale de calitate și chiar ai de unde alege.
  • Broșă și vin – acest cadou poate fi oferit femeilor care poartă în general bijuterii. Alege o broșă din metalul și în stilul pe care le observi la cea căreia vrei să îi oferi cadoul alături de o sticlă cu vin. Aceasta poate fi chiar un simbol al iubirii, sănătății sau prosperității ori poate fi un mesaj jucăuș (dacă persoana este mai non-conformistă). Broșa este o bijuterie care dăinuie peste timp, ea poate fi purtată oricând, nu se demodează, și poate fi transmisă de la o generație la alta.
  • Cheeseboard și vin – pentru gurmanzi, cadoul acesta va fi alegerea potrivită. Un cheeseboard va include platoul de lemn pentru brânzeturi, dar și ustensilele necesare pentru acestea. Și cu ce se asociază cel mai bine un mix de brânzeturi, dacă nu cu un vin savuros? Și-am scris pe https://vifrana.com/ce-branzeturi-se-potrivesc-cu-vinul-rosu/ despre asocierile potrivite între vin și brânzeturi, inspiră-te! ?
  • Flori și vin – pentru doamne (mai ales cele despre care nu ai prea multe detalii), acesta este un cadou cu care nu dai greș. Alege flori de sezon, diafane, fără ambalaje foarte multe și-un vin roșu sau chiar rosé (sec) pentru a încânta pe cineva drag sau un colaborator.

Sperăm că te-au inspirat ideile noastre în alegerea cadoului potrivit. În ce privește vinul, ai numeroase opțiuni pe https://vifrana.com/magazin/, alege sortimentul preferat!

fbpx