Bob cu Bob, vinul preferat pentru evenimente speciale (nunta, botez, aniversare)

Un pahar cu vin savuros, echilibrat, închinat în cinstea celor mai importante momente din viață, creează o atmosferă feerică, de neuitat. Indiferent că vorbim despre o petrecere de nuntă, logodnă, aniversare, botez ori alt eveniment pe care îl celebrezi cu invitați alături, vinul trebuie să facă parte din poveste. 😊

Ce vin alegi pentru nuntă, botez, aniversare? Primul lucru pe care deja îl știi este că preferința pentru vin este complet subiectivă. Inima vrea ce papilele gustative iubesc. De aceea, e bine să pregătești vinuri din toate sortimentele: vin alb, vin roșu, vin rosé. Asta ca să fii sigur/ă că mulțumești cât mai multă lume.  

În plus, ai în vedere cu ce preparate culinare îți vei delecta invitații și, pe cât posibil, asociază vinul cu mâncarea. Carnea albă de pui și peștele merg de minune cu vinul alb sau rosé. De cealaltă parte, vinurile roșii sunt perfecte de savurat lângă carnea de porc sau vită, deserturile cu ciocolată, paste cu sos roșu ori brânzeturi maturate tari.

Alte aspecte de care trebuie să ții cont sunt anotimpul și orele de desfășurare ale evenimentului. În sezonul cald, invitații vor aprecia un vin alb rece, răcăros, în timp ce iarna vinul roșu încălzește atmosfera. Dacă vorbim de un eveniment în timpul zilei, un vin echilibrat, cu note proaspete va face deliciul invitaților, în vreme ce seara poți completa meniul cu un vin roșu, mai intens sau mai fresh în funcție de sezon.

            De ce să alegi Bob cu Bob pentru a-ți delecta invitații la eveniment?

Sortimentele de vin ecologic Bob cu Bob sunt obținute din podgorii certificate ecologic, situate în arealul viticol Adamclisi. Varietatea soiurilor din care producem acest vin și tipurile de vin obținute fac din Bob cu Bob brandul preferat de vin pentru evenimente speciale (nuntă, botez, aniversare, etc.). Astfel, gama include:

  • Bob cu Bob Sauvignon Blanc Demisec – vin alb demisec, potrivit la orice tip de eveniment, în deschidere sau alături de desert.
  • Bob cu Bob Chardonnay Sec – acest vin alb sec, obținut din struguri culeși manual, va face deliciul invitaților. Dacă meniul include pește și deserturi lejere, îl poți pune pe mesele invitaților negreșit.
  • Bob cu Bob Pinot Noir Rosé Sec – vin rosé sec, dominat de note de citrice, fructe exotice și flori. E potrivit pentru evenimente de zi, dar și de seară, mai ales când e savurat alături de deserturi răcoroase, de brioșe, torturi cu frișcă, prăjituri cu cremă de vanilie. 
  • Bob cu Bob Cabernet Sauvignon Rosé Demisec – vin rosé demisec cu arome de lemn ars, cireșe pârguite și prune răcoroase. Merge savurat cu brânzeturi moi, cu pește și legume la abur, cu deserturi elegante. Așadar, dacă evenimentul tău are loc ziua ori în sezonul cald, un pahar cu vin rece Bob cu Bob Cabernet Sauvignon Rosé Demisec va fi compania perfectă.
  • Bob cu Bob Fetească Neagră Sec – vin roșu sec, obținut din soiul autohton fetească neagră, un soi viguros, rezistent la ger și secetă. Bob cu Bob Fetească Neagră se asociază perfect cu mâncărurile tradiționale condimentate și deserturile intense, cu ciocolată ori gemuri.
  • Bob cu Bob Pinot Noir Sec – vin roșu sec, ideal pentru momentele când vrei să încălzești atmosfera, la ceas de seară, în sezonul rece. Este totuși un vin echilibrat, pe care îl poți include în meniul unui eveniment organizat primăvara, de exemplu.
  • Bob cu Bob Cabernet Sauvignon Sec – acest vin roșu sec poate fi savurat alături de preparate din porc, miel sau vită, legume la grătar și pește gras. Noi spunem că seara e perfect, la evenimente organizate în sezonul rece.

Ai de unde alege vinul preferat pentru evenimentul tău. Fă-ți propriile asocieri culinare și bucură-ți invitații cu un vin romanesc, ecologic, savuros! Cumpără online pe https://vifrana.com/magazin/ și beneficiezi de livrare gratuită!

fbpx