Vin Fiert Rose

Știi gustul aromat al vinului fiert pe care îl savurezi în sezonul rece? Aceeași aromă vei descoperi în vinul nostru ecologic, obținut din cabernet sauvignon și aromatizat, prin fierbere, cu decoct din scorțișoară, cuișoare, cardamom și piper alb.

Cu o concentrație de alcool de 13%, vinul fiert aromatizat are o culoare roz și o aromă intensă de condimente. Îl poți savura ușor încălzit la o temperatură mai mică de 780 Celsius, dar și rece. Dacă preferi această ultimă variantă, vinul se aseamănă cu un cidru condimentat, cu un „punch„ răcoros ori chiar un ceai rece din fructe, ușor picant.

Dată fiind versatilitatea lui, poți savura vinul fiert aromatizat atât în sezonul rece, dar și în cel cald. Îl poți alătura mâncărurilor tradiționale cu sos, prăjiturilor și rețetelor cu pește gras ori pastelor cu sos roșu. Încearcă-l și creează-ți propriile asocieri culinare!

Notă: În plantațiile Vifrana folosim doar fertilizanți organici, certificați. Podgoriile noastre sunt certificate ecologic, iar vinurile sunt de origine protejata Adamclisi. Vinul fiert aromatizat este, alături de celelalte vinuri Vifrana

Anul 2011

Învechit in butoaie de stejar prăjit un an de zile.

 

Caracteristici principale:

  • Alc. -13% vol
  • Extract sec – 26.9 g/l
  • Aciditate tartică – 5.28 g/l
  • Continut de sulfiți – 59.39 mg/l (limita maximă admisă conf. Reg. CE Nr. 1234/2007 și Nr. 889/2008 – 100 mg/l)
  • Zahăr reducător – 2.59 g/l

Cumpara acum

fbpx