Back
Patrician

Rose Cabernet Sauvignon

Anul 2012

Cabernet Sauvignon este, poate, cel mai cunoscut soi de struguri din întreaga lume. La Vifrana, cultivăm Cabernet Sauvignon în podgorii certificate ecologic, iar vinul rezultat poartă emblema Uniunii Europene destinată produselor recunoscute ca fiind bio/ecologice.

Din acest soi am obținut și Patrician Cabernet Sauvignon Rosé, un vin revigorant, pe care-l poți savura la orice ocazie. Este un vin ecologic, vinificat în sec, cu o concentrație de alcool de 14%. Culoarea vinului invită la celebrarea vieții, este vioaie și inspirațională. Olfactiv, se remarcă note de citrice, dar și de pere coapte. Gustul evidențiază arome de limetă și alte fructe răcoroase, acrișoare.

Patrician Cabernet Sauvignon Rosé este un vin obținut în întregime din struguri ecologici, culeși și sortați manual. Este vivace și îl poți savura alături de brânzeturi de capră, brânză brie, paste cu fructe de mare, salate cu piept de rață. Se asociază bine și cu deserturile cu cremă de vanilie și lâmâie ori torturi cu fructe și creme răcoritoare.

Notă: În plantațiile Vifrana folosim doar fertilizanți organici, certificați. Podgoriile noastre sunt certificate ecologic, iar vinurile sunt de origine protejată Adamclisi. Patrician Cabernet Sauvignon Rosé este, alături de celelalte vinuri Vifrana, alegerea potrivită, dacă vrei să savurezi un vin ecologic, cu un gust deosebit.

Caracteristici principale:

  • Alc. -13.5% vol
  • Extract sec – 20.9 g/l
  • Aciditate tartică – 6.6 g/l
  • Continut de sulfiți – 43.0 mg/l (limita maximă admisă conf. Reg. CE Nr. 203/2012 – 150 mg/l)
  • Zahăr reducător – 1.6 g/l

Cumpara acum

fbpx