Back
Patrician

Syrah

Syrah este un soi de struguri cu pieliță groasă, neagră-albăstruie, și miez zemos cu suc incolor. La Vifrana, cultivăm acest soi folosind doar fertilizanți ecologici, certificați la nivel european. Vinul rezultat este, așadar, ecologic și poartă emblema bio, recunoscută la nivelul Uniunii.

Patrician Syrah este un vin roșu, sec, cu alcool bine integrat de 13%. Strugurii sunt culeși și sortați manual, iar vinul este învechit în baric de stejar. De îndată ce te înfrupți din acest vin, vei simți aromele delicate de vanilie și fructe roșii ușor acrișoare. Vinul se potrivește de minune alături de rețete din porc, vită sau pui, de spaghete/penne cu sos roșu, dar și de deserturi, precum cheesecake cu sos de fructe de pădure, praline din ciocolată cu lapte, tartă cu prune, etc.

Patrician Syrah este un vin echilibrat, dar cu personalitate, plăcut la gust, ce poate fi băut în confortul casei sau alături de prieteni la un picnic, de exemplu.

Notă: În plantațiile Vifrana folosim doar fertilizanți organici, certificați. Podgoriile noastre sunt certificate ecologic, iar vinurile sunt de origine protejata Adamclisi. Patrician Syrah este, alături de celelalte vinuri Vifrana, alegerea potrivită, dacă vrei să savurezi un vin curat, ecologic, cu un gust aparte.

Cumpara acum

fbpx