Back
Bob cu Bob

PINOT NOIR sec

Anul 2011

Se spune despre Pinot Noir că este un soi de struguri cu iz romantic. El mai este cunoscut și ca roșu de Burgundia, iar coaja subțire a strugurilor Pinot Noir îl face un soi sensibil la vânt, ploaie și îngheț. Cu atât mai mult el merită apreciat și savurat pe îndelete.

Bob cu Bob Pinot Noir este un vin ecologic obținut din podgoriile de origine protejată Adamclisi. Are o concentrație de alcool de 13% și o culoare roșu intens. Olfactiv, ți se dezvăluie note de lemn dulce și prune coapte, iar de îndată ce îl guști acestea se îmbină cu arome subtile de caramel ars și prune. Este un vin echilibrat, cu un post gust mediu.

Poți savura un pahar cu vin Bob cu Bob Pinot Noir alături de un pește gras (somon, sardine, macrou), de o mâncare tradițională ori cu brânzeturi maturate și preparate din carne roșie.

Notă: În plantațiile Vifrana folosim doar fertilizanți organici, certificați. Podgoriile noastre sunt certificate ecologic, iar vinurile sunt de origine protejată Adamclisi. Bob cu Bob Pinot Noir este, alături de celelalte vinuri Vifrana, alegerea potrivită, dacă vrei să savurezi un vin ecologic, cu un gust echilibrat.

Caracteristici principale:

  • Alc. -13% vol
  • Extract sec – 26.3 g/l
  • Aciditate tartică – 5.09 g/l
  • Conţinut de sulfiţi – total 64.49 mg/l (limita maximă admisă conf. Reg. CE Nr. 1234/2007 şi Nr. 889/2008 – 100 mg/l)
  • Zahăr reducător – 2.49 g/l

Cumpara acum

fbpx