CABERNET SAUVIGNON sec

Anul 2010

Cabernet Sauvignon este un soi de struguri roșii, cu pieliță groasă, bogată în tanini, din care rezultă vinuri aromate, de culoare intensă. Soiul face „casă bună„ cu butoaiele de stejar, vinul împrumutând din aromele subtile pe care lemnul acestui copac le conferă.


Bob cu Bob Cabernet Sauvignon este un vin ecologic obținut din podgoriile de origine protejată Adamclisi. Are o concentrație de alcool de 15% și o culoare roșu intens. Olfactiv, ți se dezvăluie note de fructe de pădure, iar de îndată ce îl guști acestea se îmbină cu arome de mere, inclusiv sâmburi de mere, fructe roșii nu foarte dulci, dar și cu o subtilă senzație de lemn ars.


Te poți delecta pe îndelete cu un pahar cu vin Bob cu Bob Cabernet Sauvignon, având alături un deliciu tradițional pe bază de carne de porc, miel sau vită, de un somon cu legume la grătar. Vinul se asociază bine și cu brânzeturi maturate ori paste italienești cu sos de roșii.


Notă: În plantațiile Vifrana folosim doar fertilizanți organici, certificați. Podgoriile noastre sunt certificate ecologic, iar vinurile sunt de origine protejată Adamclisi. Bob cu Bob Cabernet Sauvignon este, alături de celelalte vinuri Vifrana, alegerea potrivită, dacă vrei să savurezi un vin ecologic, cu un gust deosebit.


 

Caracteristici principale:

  • Alc. -12% vol
  • Extract sec – 29.2 g/l
  • Aciditate tartică – 5.25 g/l
  • Conţinut de sulfiţi – total 61.4 mg/l (limita maximă admisă conf. Reg. CE Nr. 1234/2007 şi Nr. 889/2008 – 100 mg/l)
  • Zahăr reducător – 2.4 g/lCumpara acum

fbpx