Back
10 (Zece)

CABERNET SAUVIGNON sec

Anul 2009

Cabernet Sauvignon este un soi de struguri roșii, cu pieliță groasă, bogată în tanini, din care rezultă vinuri aromate, de culoare intensă. Soiul face „casă bună„ cu butoaiele de stejar, vinul împrumutând din aromele subtile pe care lemnul acestui copac le conferă.

10(zece) Cabernet Sauvignon este un vin ecologic obținut din podgoriile de origine protejată Adamclisi. Are o concentrație de alcool de 13% și o culoare roșu rubiniu. Olfactiv, ți se dezvăluie note de prune uscate, iar de îndată ce îl guști acestea se îmbină cu arome de fructe roșii, mere, scorțișoară.

Poți savura un pahar cu vin 10(zece) Cabernet Sauvignon alături de un pește gras (somon, sardine, macrou), de brânzeturi maturate, o mâncare tradițională cu carne de porc sau vită, dar merge excelent și cu o porție de paste bolognese ori arrabiata.

Notă: În plantațiile Vifrana folosim doar fertilizanți organici, certificați. Podgoriile noastre sunt certificate ecologic, iar vinurile sunt de origine protejată Adamclisi. 10(zece) Cabernet Sauvignon este, alături de celelalte vinuri Vifrana, alegerea potrivită, dacă vrei să savurezi un vin ecologic, cu un gust deosebit.

Medaliat cu Medalia de Aur la concursul national “Strugurele de Aur” 2011.

Caracteristici principale:

  • Alc. -13% vol
  • Extract sec – 29.2 g/l
  • Aciditate tartică – 5.77 g/l
  • Continut de sulfiți – 27.5 mg/l (limita maximă admisă conf. Reg. CE Nr. 1234/2007 și Nr. 889/2008 – 100 mg/l)
  • Zahăr reducător – 2.2 g/l

Cumpara acum

fbpx