Back
Symposion

CABERNET SAUVIGNON sec

Anul 2011

Cabernet Sauvignon este un soi de struguri roșii, cu pieliță groasă, bogată în tanini, din care rezultă vinuri aromate, de culoare intensă. Soiul face „casă bună„ cu butoaiele de stejar, vinul împrumutând din aromele subtile pe care lemnul acestui copac le conferă.

Symposion Cabernet Sauvignon este un vin obținut exclusiv din podgorii certificate ecologic, situate în zona de origine protejată Adamclisi. Primele note care se resimt sunt cele de vanilie, conferite de învechirea vinului în butoaie de stejar. Gustul dezvăluie arome de fructe de pădure și prune. Symposion Cabernet Sauvignon are o concentrație de 15% alcool, o aciditate și un post gust medii.

Poți savura un pahar cu vin Symposion Cabernet Symposion alături de cărnuri roșii, pregătite la jar sau la cuptor, de somon, de paste cu sos de roșii. De asemenea, deserturile cu ciocolată și sosuri din fructe roșii vor scoate în evidență aromele acestui vin.

Notă: În plantațiile Vifrana folosim doar fertilizanți organici, certificați. Podgoriile noastre sunt certificate ecologic, iar vinurile sunt de origine protejată Adamclisi. Symposion Cabernet Sauvignon este, alături de celelalte vinuri Vifrana, alegerea potrivită, dacă vrei să savurezi un vin ecologic, cu un gust deosebit.

Medaliat cu Medalia de Aur la ICWB 2013. (www.icwb.ro)

Caracteristici principale:

  • Alc. -14% vol
  • Extract sec – 34.9 g/l
  • Aciditate tartică – 5.47 g/l
  • Continut de sulfiți – 69.0 mg/l (limita maximă admisă conf. Reg. CE Nr. 1234/2007 și Nr. 889/2008 – 100 mg/l)
  • Zahăr reducător – 2.4 g/l

Cumpara acum

fbpx