Back
Bob cu Bob

Fetească Neagră sec

Fetească Neagră este un soi de struguri autohton, un soi viguros, rezistent la ger și secetă. Boabele acestor struguri sunt mici și sferice, cu interior zemos, și dau un vin cu caracter, care-ți rămâne cu certitudine în amintire.

Bob cu Bob Fetească Neagră este un vin ecologic, cu o concentrație de alcool de 13%, maturat în butoaie de stejar prăjit. Primele note pe care le vei resimți sunt cele de fructe roșii, de piele și iarbă udă. Gustul este caracterizat de arome de prune și fructe sălbatice (coacăze negre, coarne).

Acest vin se potrivește bine alături de preparate pe bază de carne roșie, mâncăruri la cuptor cu condimente și legume din belșug, dar și alături de o porție de clătite cu gem de coacăze, roșii și negre, sau mure. Orice ai alege, vei avea un partener pe măsură în paharul cu vin ecologic Bob cu Bob Fetească Neagră!

Notă: În plantațiile Vifrana folosim doar fertilizanți organici, certificați. Podgoriile noastre sunt certificate ecologic, iar vinurile sunt de origine protejată Adamclisi. Bob cu Bob Fetească Neagră este, alături de celelalte vinuri Vifrana, alegerea potrivită, dacă vrei să savurezi un vin ecologic, cu un gust deosebit.

Cumpara acum

fbpx