Back
Informații:

Cabernet Sauvignon este, poate, cel mai cunoscut soi de struguri din întreaga lume. La Vifrana, cultivăm Cabernet Sauvignon în podgorii certificate ecologic, iar vinul rezultat poartă emblema Uniunii Europene destinată produselor recunoscute ca fiind bio/ecologice.

Bob cu Bob Cabernet Sauvignon Rosé este produs în întregime din struguri ecologici, recoltați și sortați manual din podgoriile noastre de origine protejată. În plantațiile noastre am folosit doar fertilizanți naturali, precum gunoi de grajd și coardele de viță tocate și încorporate în sol. Nu s-au folosit îngrășăminte chimice, ierbicide sau pesticide, așa că te poți bucura de savoarea acestui vin natural.

Bob cu Bob Cabernet Sauvignon Rosé are o concentrație de alcool de 13%, o culoare luminoasă de roz și un nas cu note subtile de tutun. Gustul evidențiază arome de lemn ars, cireșe pârguite și prune răcoroase. Vinul merge savurat cu brânzeturi moi, cu pește și legume la abur, cu deserturi elegante. Fă-ți propria asociere culinară și savurează pe îndelete paharul tău cu vin ecologic!

Notă: În plantațiile Vifrana folosim doar fertilizanți organici, certificați. Podgoriile noastre sunt certificate ecologic, iar vinurile sunt de origine protejată Adamclisi. Bob cu Bob Cabernet Sauvignon Rosé este, alături de celelalte vinuri Vifrana, alegerea potrivită, dacă vrei să savurezi un vin ecologic, cu un gust plăcut.

Caracteristici:
  • Alc. -13.5% vol
  • Extract sec – 20.9 g/l
  • Aciditate tartică – 6.6 g/l
  • Conţinut de sulfiţi – total 43.0 mg/l (limita maximă admisă conf. Reg. CE Nr. 203/2012 -150 mg/l)
  • Zahăr reducător – 1.6 g/l
{"@context":"https:\/\/schema.org\/","@type":"Product","@id":"https:\/\/vifrana.com\/magazin\/6x-bob-cu-bob-rose-cabernet-sauvignon\/#product","name":"6x Bob cu Bob - Rose Cabernet Sauvignon","url":"https:\/\/vifrana.com\/magazin\/6x-bob-cu-bob-rose-cabernet-sauvignon\/","description":"14 lei \/ sticla\r\n Livrare Gratuita la comenzi de minim 200 RON\r\n Comenzi telefonice - 0758082707","image":"https:\/\/vifrana.com\/wp-content\/uploads\/2021\/01\/Rose-Bob-cu-Bob-Demisec2-Pret14.png","sku":218157,"offers":[{"@type":"Offer","price":"84.00","priceValidUntil":"2024-12-31","priceSpecification":{"price":"84.00","priceCurrency":"RON","valueAddedTaxIncluded":"false"},"priceCurrency":"RON","availability":"http:\/\/schema.org\/InStock","url":"https:\/\/vifrana.com\/magazin\/6x-bob-cu-bob-rose-cabernet-sauvignon\/","seller":{"@type":"Organization","name":"Vifrana- Produc\u0103tor de vin ecologic","url":"https:\/\/vifrana.com"}}]}